hits

UNDERSKRIFTSKAMPANJE


Jane Kile  

https://www.facebook.com/jameki

Har du opplevd å bli fratatt dine barn, eller barnebarn fordi det er kommet bekymringsmeldinger til barneverntjenesten som gjør at de får et påskudd for å fjerne barnet fra familien? 

Jeg mener at vedkommende som leverer slike anklager (som kan være falske) bør etterforskes av politiet og straffeforfølges, dersom anklagene stadfestes som falske anklager.

Etterhvert som ting faller på plass i en barnevernssak så kommer faktisk sannheten om juks og fanteri fram, og da sitter man igjen med bevis på ting man har hevdet helt fra begynnelsen. 

Da bør vedkommende som har fremsatt falske anklager, straffeforfølges og ta konsekvensene av sine handlinger? 

I andre saker hvor det skal/eller brukes til å statueres et eksempel. Bør det ikke bli slik for barnevernet også, når de etter grunnløse påstander har opp trått feil ? 

Denne underskriftskampanjen er opprettet i et samarbeid med  Mannsforum: http://www.mannsforum.org/om-oss/om-mannsforum/
Men er også gjeldene for mange andre som møter barnevernet.

 

Så gå til siden og skriv under: http://www.underskrift.no/vis/5825

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FOKUS PÅ BARNEVERNET

FOKUS PÅ BARNEVERNET


Vi har vært registrert som interesseorganisasjon siden mars 2015, men startet vår aktivitet 2013. Finn ut mer ved å klikke på OM OSS under KATEGORIER. Under posten AKTIVITETER kan du se om vi har møte - annen aktivitet i nærheten av der du bor. Lurer du på noe eller vil komme i kontakt med oss, send oss en E-mail:

fokus.paa.barnevernet@gmail.comVi er også på
FACEBOOK


KATEGORIER:

ARKIV:

FØLG:
FOKUS PÅ BARNEVERNET