hits

Det går på helsa løsHva skjer når man lever med sorg og usikkerhet over lang tid, Det å mangle et familiemedlem og å skulle leve i årevis med spenning for hvorvidt man skal få treffes igjen eller ikke.

Besteforeldre, onkler og tanter ekskluderes fullstendig fra barnas liv, og man vet kanskje ikke en gang om man overlever til den dagen de settes fri.
Man vet heller ikke hva slags minner som plantes hos dem, slik at man må leve i uvisshet for hvorvidt de ønsker kontakt den dagen de er voksne nok til å ta kontakt.

Vi mener i aller høyeste grad at barn vil profittere på å ha kontakt med sine besteforeldre enten de bor med sine foreldre eller i fosterhjem. Dette handler om barnets rett, men også om helse og trivsel selv om barna ikke bor sammen med familien.

En besteforelder sendte oss denne meldingen, og ja, vi ser at dette går på helsa løs for hele barnets slekt.


"Det blir i mange sammenhenger fokusert på Folkehelsen. Jeg har nå erfaring med at Barnevernet ikke bidrar til Folkehelsen. Vi savner våre 2 barnebarn som er tatt fra oss på svært tynt grunnlag og ser på svært mange innlegg fra andre familier at vi ikke er alene.  Mange familier blir syke av måten barnevernet arbeider på og jeg mener at man hjelper ikke barn ved å ødelegge foreldrene og resten av familien.Dersom Bvtj.kan ta hensyn til Folkehelsen bør de endre måten de behandler familier på.Vår familie er totalt ødelagt av Barnevernet, men jeg håper på at det vil bli bedre tider-".

Ja, vi lever i håpet. Håpet om at det skjer en holdningsendring i systemet som ser hvor viktig storfamilien er

Jane-Mette Kile
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FOKUS PÅ BARNEVERNET

FOKUS PÅ BARNEVERNET


Vi har vært registrert som interesseorganisasjon siden mars 2015, men startet vår aktivitet 2013. Finn ut mer ved å klikke på OM OSS under KATEGORIER. Under posten AKTIVITETER kan du se om vi har møte - annen aktivitet i nærheten av der du bor. Lurer du på noe eller vil komme i kontakt med oss, send oss en E-mail:

fokus.paa.barnevernet@gmail.comVi er også på
FACEBOOK


KATEGORIER:

ARKIV:

FØLG:
FOKUS PÅ BARNEVERNET