hits

Riv i nødbremsen fru Barneminister. Nok er Nok!

Foto er hentet fra artikkelen i Dagbladet  

- Med den siste tidens avsløringer i Dagbladet om institusjoner som skaper unge narkomane, og hvor barn dør pga dop, noe som da selvsagt ble benektet på det aller sterkeste foregikk kom ikke dagens forside i dagbladet som noen bombe.

Det som politiet forteller er direkte rystende, en ansatt ved den institusjonen hvor to jenter døde pga dop, en overlevde og fortalte sin historie er varetektsfengslet etter at det ble funnet anabole steroider ,dop, IS-flagg og mer til hjemme hos ham, og de kan da bevise at han har solgt dopingmidler til en 15-åring på denne institusjonen .

Å selge anabole steroider til en tenåring er svært kynisk. Gutten ble jo diger som et fjell og i tillegg psykisk ustabil.

Guttens mor forteller at lederen ved institusjonen ba henne holde politiet unna og ikke fortelle dem om dopbruk dersom hun oppdaget det.

Politiet ba institusjonen å ta dop-tester av barna, noe de nektet å gjøre. Politiet ved forebyggende politimann Kjøbli sier til Dagbladet at han aldri har sett maken til underrapportering av dopbruk, og at han etter dette ikke kan anbefale noen å plassere ett barn på institusjon.

https://www.dagbladet.no/nyheter/fant-anabole-steroider-hos-ansatt-max-bolet-seg-kjempestor-pa-barnevernsinstitusjon/69751907

Jeg tror at dette er ett resultat av den helt feilslåtte politikken ved å la private drive barnevern uten at det stilles noen krav for å starte slike institusjoner, og at det er svært gode penger å hente for kyniske mennesker. Jeg vil også understreke at det finnes både gode og nødvendige institusjoner, og de er ofte i offentlig regi.

Jeg må også si at de fleste private driver slik de skal, og mange driver godt barnevern. Men det er i de private og blandede eierskapsforhold at de aller fleste useriøse og til og med kriminelle aktørene befinner seg, og det er svært ofte rusproblematikk i disse institusjonene..

Og rusproblemene kommer ETTER at barna blir sendt på institusjonen. Man kan neppe påstå at det er godt barnevern som utføres. Det er derimot godt barnevern i de fleste offentlige institusjoner for barn med problemer, psykiske da i første omgang, og de driver både godt og riktig. Det er jo slik at det finnes barn og unge som har psykiske problemer i en eller annen grad ,og de må jo får rett og riktig behandling.

Der er det ett godt forhold mellom behandlerne, barna og foreldrene, foreldrene får være med på behandling, og vurdering av behandlingen. Det er når det blir tvangsplassering på institusjoner at problemene oppstår, og av en eller annen grunn havner tvangsplasseringer hos private institusjoner som er innleid av barnevernet for å vurdere en sak.

De private som får i oppdrag å undersøke en sak ender ofte opp med konklusjonen at barnet må på institusjon mot både barnet og foreldrenes vilje, og får så barnet inn på egen institusjon, hvor de kan fakturere opptil 30.000,- kr i døgnet for å ha barnet der.

Dette er ren barnemishandling, ett grovt overgrep mot barnet og foreldrene, og ødelegger som regel livet til hele familien.

Disse barnevernscowboyene som skaper unge narkomane med store psykiske problemer ut i fra ett ønske om å tjene enda mer penger og tyne så mye ut av kassa som de klarer før de blir stoppet må vi bare få en stopp på .

Å skylde på hverandre om hvem som har skylden for tilstandene er hensiktsløst, vi må bare får en stopp på dette. NÅ.

Vi har ikke råd til å miste enda ett barn pga total feilslått politikk og en utrolig benektelse av de faktiske forhold fra de høyere lagene i vårt styringsystem. Kast anker, riv i nødbremsen fru Barneminister og se på praksisen, ikke på fine ord om hvor mye godt arbeide som gjøres i barnevernet.

Hvis barn dør er det ikke godt arbeide,og dersom ett av 100 barn dør er det ett for mye,at det gjøres godt arbeide i andre deler av barnevernet kan ikke oppveie for ett dødt barn.

CMJ

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FOKUS PÅ BARNEVERNET

FOKUS PÅ BARNEVERNET


Vi har vært registrert som interesseorganisasjon siden mars 2015, men startet vår aktivitet 2013. Finn ut mer ved å klikke på OM OSS under KATEGORIER. Under posten AKTIVITETER kan du se om vi har møte - annen aktivitet i nærheten av der du bor. Lurer du på noe eller vil komme i kontakt med oss, send oss en E-mail:

fokus.paa.barnevernet@gmail.comVi er også på
FACEBOOK


KATEGORIER:

ARKIV:

FØLG:
FOKUS PÅ BARNEVERNET